Pålægspladen består af en blanding af lyst og groft brød, smurt med sandwichmayo og salat.
Så er der 5-6 forskellige slags pålæg på, pyntet med diverse grønt. Der er til ca. 10-12 personer.
Luksus smørrebrød på bagerens fuldkornsrugbrød Med æg, rejer og caviart
Luksus smørrebrød på bagerens fuldkornsrugbrød.
Steg m/rødkål, syltede agurker og svær.
Luksus smørrebrød på bagerens fuldkornsrugbrød. Frikadelle med kartoffelsalat, purløg og rødbeder
Luksus smørrebrød på bagerens fuldkornsrugbrød
Med kartoffel, mayo, bacon og purløg.
Smørrebrød på bagerens fuldkornsrugbrød Med roastbeef, ristede løg og peberrod
Luksus smørrebrød på bagerens fuldkornsrugbrød
Med rullepølse, italiensk salat, løg og sky
Luksus smørrebrød på bagerens fuldkornsrugbrød Med leverpostei, saltkød, bacon, sky og agurk relish
Luksus smørrebrød på bagerens fuldkornsrugbrød. Med fiskefilet, rejer og remoulade.
Copyright © 2024 Hartmeier. Alle rettigheder reserveret.